Veckans Nöjespark- Tosselilla Sommarland

Mitt på Österlen i Skåne hittar vi nöjesparken Tosselilla. Parken ligger i en naturskön miljö i utkanten av Tomelilla och erbjuder en rad olika aktiviteter för barn i alla åldrar.
_DSC4095
En stor fördel med Tosselilla är att de har ett brett utbud av aktiviteter som tilltalar både de yngsta barnen och tonåringar. För de yngre barnen finns här ett tivoliområde med diverse karuseller och ett vattenland med 9 olika pooler och 13 vattenrutschkanor. Här finns även studsmattor, klätterställningar, linbanor och inte minst en rad olika djur att bekanta sig med. För tonåringar finns ett brett utbud med bland annat go-cart, bumper båtar, snabba vattenrutschkanor, klättervägg m.m. Tosselilla är kul för hela familjen och garanterar en äventyrsfylld upplevelse som man sent kommer att glömma. Givetvis finns det ett antal matställen på området där det serveras Pizza, Hamburgare, glass m.m.
Besökarna i parken hittar produkter från Snabboteket på områdets reception.
-”För oss på Tosselilla är ett av våra ledord, Bästa service. Därför är det en självklarhet för oss att kunna erbjuda våra gäster receptfria läkemedel genom vårt samarbete med Snabboteket
Tommy Bauer, Driftchef, Tosselilla Sommarland
Tosselogga 1
Mer information om denna nöjespark hittar ni på tosselilla.se
- På Tosselilla får man verkligen en helhets upplevelse. Det breda utbudet av attraktioner gör att din vistelse här blir ett äventyr. Vi på Snabboteket är glada att få vara med och bidra med en produkt som ökar, den redan höga, servicegraden på denna fina nöjespark i Skåne.