Veckans Nöjespark- Skara Sommarland

I Västergötland hittar vi Skandinaviens största vattenpark, Skara Sommarland. Parken ligger i en vacker natur utanför Skara och erbjuder mängder med roliga aktiviteter för hela familjen.
100804-2353
Vattenparken erbjuder attraktioner som ”Big Drop”, som är Europas högsta vattenfrittfall med fallucka. Här faller du fritt i 21 meter med en hastighet på 60 km i timmen. Här hittar ni även ”Cobra”, där ni kan få känslan av viktlöshet när ni far ner på en gummiflotte längst en kurvig bana eller tävla med dina vänner i ”Racer” där ni flyger fram på en 90 meter lång vattenrutschbana.
Skara Sommarland är inte enbart en vattenpark, här finns mycket annat skoj för barn i alla åldrar. Här finns bland annat en populär Go-cart bana, Tivoli, 5-kamps bana och spännande föreställningar med stunt- och dykshow.
I parken erbjuds en rad olika matalternativ för de hungriga. Givetvis finns bra övernattningsalternativ på Skara Sommarlands camping precis intill parken.
Besökare i parken hittar produkter från Snabboteket i receptionen på campingen.
-”Skara Sommarlands gäster uppskattar Snabbotekets upplägg med köp av receptfria läkemedel på ett enkelt och tryggt sätt i mindre förpackningar. Snabbotekets smidiga förpackningar kombinerat med kvalitativa produkter gör valet av leverantör enkelt, Skara Sommarland väljer Snabbotekets produkter
Rickard Bender, Försäljningschef Skara Sommarland
logo_3
Mer information om denna nöjespark hittar ni på sommarland.se
- Skara Sommarland var den första nöjesparken i Sverige som anslöt sig till Snabbotekets koncept, sedan dess har flertalet parker följt i samma fotspår. Vi på Snabboteket är stolta över att få arbeta med denna fantastiska anläggning där service är något som värderas högt. Vi ser fram emot ännu en säsong med ett trevligt samarbete.