Veckans nöjespark- Parken Zoo

I Eskilstuna hittar vi den populära djur- och nöjesparken, Parken Zoo. Här kan du träffa över 100 djurarter från 4 olika världsdelar och dessutom får ni möjligheten att testa på någon av de många åkattraktionerna i parkens tivoli.
att-132
Mitt i Eskilstuna ligger Parken Zoo som är fyllt med spännande djurarter från alla världens hörn. Många av djuren i parken ingår dessutom i  internationella avelsprojekt för att säkra arternas bevarande. Här finns djur som lejon, tigrar och alligatorer och mycket mer.
Parkens nöjespark erbjuder en rad olika karuseller och åkattraktioner, många anpassade för de minsta barnen. Om man vågar, kan man också resa tillbaka till urtiden när man äntrar Dinosauriernas Värld som finns i parken.
Behöver man en paus från alla upplevelser i parken kan man svalka av sig i någon av poolerna i parkenbadet.
På Parken Zoo behöver man inte gå hungrig, här erbjuds en rad olika matställen med rätter som tacos, hamburgare, pannkakor och mycket mer, parken strävar efter att servera så mycket ekologiskt som det bara går. För de som önskar att stanna mer än en dag finns möjligheten att övernatta på parkens camping eller stugby.
-” Parken Zoo har ca en kvarts miljon besökare per år inkl vår camping och för oss känns samarbetet med Snabboteket som en trygg och självklar service till våra gäster
Pontus Ekenstierna, affärsutvecklingschef, Parken Zoo i Eskilstuna
Parkenzoo_lerlogo_Eskilstuna_liten
Mer information om denna nöjespark hittar ni på parkenzoo.se
- Parken Zoo är en av de mest besökta anläggningarna för barnfamiljer i Sverige, vi på Snabboteket är glada för att få vara med och bidra till en så bra upplevelse som det bara är möjligt för parkens gäster. Vi önskar parken och all dess personal en riktigt trevlig sommar och vi ser fram emot ett fortsatt trevligt samarbete.