Veckans Nöjespark- High Chaparral

I de Småländska skogarna hittar vi den populära Vilda Västern-parken High Chaparral. Förbered dig på en spännande resa tillbaka i tiden till mitten av 1800-talet och den amerikanska västern. High Chaparral kommer att bli ett äventyr som hela familjen sent kommer att glömma.
HC_Wildwestshow_img003
Parken erbjuder en rad olika aktiviteter för hela familjen, oavsett om du söker nervkittlande aktion eller vill koppla av i en härlig miljö så hittar du din plats här. Här träffar du allt från Cowboys, Cowgirls och hästar till Indianer och banditer. Givetvis får du träffa stora västernhjältar som Lucky Luke och Zorro.
Här finns mycket att uppleva, för de mindre barnen finns Buffalo City som är en stad i miniatyrstorlek. Du kan ta dig runt med tåg, en resa där vad som helst kan hända och det gäller att vara förbered. Träffa indianerna på Bent´s Trading Post eller ta en avkopplande tur med hjulångaren Natches.
Varje dag finns möjlighet att uppleva någon av de många showerna. På Wild West Show är det full fart med skjutglada gubbar, snabba hästar och ett gäng med slagskämpar. Även de välkända hjältarna Lucky Luke och Zorro har egna shower och mycket, mycket mer.
På High Chaparral behöver du aldrig gå hungrig, på området finns en rad olika restauranger med mat som Tacos, hamburgare och sallader m.m. Givetvis finns även möjligheten att övernatta på det tillhörande hotell och camping.
Besökarna i parken hittar produkter från Snabboteket i Drugstore. Showstore och i campingbutiken.
-”Genom att erbjuda receptfria läkemedel ger vi våra besökare en god förutsättning för en strulfri och rolig vistelse hos oss. Därför har vi valt att samarbeta med Snabboteket
Philip Erlandsson, Affärsområdeschef, High Chaparral
high-chaparral-logo
Mer information om denna nöjespark hittar ni på highchaparral.se
- Vi på Snabboteket är glada över att få arbeta med denna prisbelönta nöjespark. I år blev parken framröstad till 2:a i Nordens Bästa Temapark (Stora Barnsemesterpriset). High Chaparral har ett stort servicefokus och arbetar hårt för att gästerna ska få en upplevelse de sent ska glömma. Vi önskar parken med dess anställda en riktigt fartfylld sommar.