Veckans Nöjespark- Furuvikparken

En mil öster om Gävle hittar vi djur-och nöjesparken Furuvik. Här kan hela familjen uppleva djur från alla världens hörn, dessutom finns en rad olika attraktioner i parken. Förbered er på en både lärorik och rolig upplevelse.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den stora gröna parken erbjuder otroliga upplevelser med djur från hela världen. Här finns allt från schimpanser och orangutanger till kameler och ormar. I furuvikparken kommer du nära djuren, många gånger så nära att du till och med kan klappa dem. Du får en inblick i hur djuren lever, vad de äter och var de finns i världen.
I parkens tivoli kan du ta del av flera spännande åkattraktioner med bland annat berg och dalbanan ”Rocket” eller tivolits ”värsting” karusell ”Extreme”. Här finns dessutom ”Spökborgen” för den som vågar sig in i mörka och kusliga gångar.
Dessutom finns det ett stort Äventyrsbad i parken med en rad spännande lekmöjligheter. För de som vill stanna mer än en dag finns möjlighet att övernatta på Furuviks Havscamping och gästhamn.
För de hungriga erbjuds gästerna en rad olika restauranger och caféer inne i parken. Här serveras allt ifrån vegetariska alternativ till hamburgare och thai mat.
-”Vi i Furuvikparken arbetar för att ge våra gäster service i världsklass, därav känns samarbetet med Snabboteket som ett självklart val! Vi erbjuder receptfria läkemedel i små förpackningar inne i parken samt i våra campingbutiker
Emma Nyberg, Butikschef, Furuvikparken
Furuvik_logo_neg RGB
Mer information om denna nöjespark hittar ni på furuvik.se
- Furuviksparken har ett starkt engagemang när det kommer till service gentemot sina gäster men också när det gäller forskning och bevarande av djur. Vi är glada för att få samarbete med denna framstående djurpark och ser fram emot ett fortsatt givande samarbete. Vi önskar parken och dess anställda en riktigt trevlig sommar.