Veckans Hotell- Radisson Blu Hotel Malmö

I centrala Malmö, ett par minuters promenad från Centralstationen, finner vi detta förstklassiga hotell. Hotellet ligger i nära anslutning till Malmös utbud av restaurang- och shopping möjligheter.
 Radisson Blu Hotel Malmö Front
Hotellet erbjuder sina gäster 229 rum i modern stil. Värt att notera är att rummen är mycket rymliga, inget rum är mindre än 43 kvadratmeter. Dessutom är de utrustade med allt, du som gäst, kan tänkas behöva med bland annat WiFi, rumservice, klimatanläggning etc. Radisson Blu Malmö är även framstående på konferenser. Hotellet har bland annat utsetts till ”Bästa Konferansfacillitet 2011” av bokningsbolaget Congrex. Här finns 19 olika möteslokaler och 6 grupprum. Det största konferensrummet tar upp mot 150 gäster. På hotellets restaurang, Thott’s, kan du njuta av modernt tolkade svenska rätter i kombination med de klassiska hotellrätterna. Maten tillagas givetvis med väl utvalda råvaror av högsta kvalitet.
Gästerna på hotellet hittar produkter från Snabboteket i receptionen.
-”Genom samarbete med Snabboteket kan vi nu ge våra gäster en möjlighet att köpa receptfria läkemedel på ett tryggt och säkert sett. Snabboteket är därför ett självklart val för oss.
Ann Börjesson, Receptionschef, Radisson Blu Malmö
Radisson
Mer information om hotellet hittar ni på radissonblu.se/hotel-malmo
- Radisson Blu Malmö var ett av de första hotellen i Sverige som visade intresse och anslut sig till Snabbotekets koncept. De har ett mycket stort servicefokus och en drivkraft att förse kunden med det bästa. Vi är otroligt glada över att få finnas med våra produkter på detta förstklassiga hotell, Radisson Blu Malmö.