Veckans Hotell- Isaberg Mountain Resort

I Smålandsfjället, 6 mil ifrån Jönköping, hittar vi Isaberg Mountain Resort. Isaberg har en lång tradition som semester- och rekreationsort för friluftsmänniskor. Med sin natursköna omgivning är detta det perfekta stället för alla äventyrare och även ett fantastiskt ställe att koppla av på.
Sommarbild terras byggnad 201507
Hotellet erbjuder sina gäster tre olika boendealternativ. Stugor, Apartment hotel eller Camping. Oavsett vilket boendealternativ ni väljer så kommer ni att få en bekväm vistelse. Här erbjuds även möjlighet för konferensgrupper i både små och stora sällskap. På Isaberg finns 11 olika konferensrum. Den största lokalen kan ta sällskap upp mot 200 personer. Som gäst erbjuds du även möjlighet att ta del av någon av de många aktiviteter som finns att tillgå. Här hittar ni den populära höghöjdsbanan som är en rolig kombination av lek, klättring och äventyr. Under sommaren kan du också gå en golfrunda, besöka Älgparken, hyra mountainbike, kanot, kajak eller båt och mer därtill. På vintern kan man ta del av södra Sveriges största skidanläggning med 10 pister. Givetvis erbjuds mat av bästa kvalitet i anläggningens restauranger.
Gästerna på hotellet hittar produkter från Snabboteket i receptionen.
-”Hos oss vill vi att våra gäster skall trivas och må bra. Därför erbjuder Isaberg Mountain Resort Snabbotekets receptfria läkemedel i vår reception
Marie Nilsson, bokning- och receptionsansvarig, Isaberg Mountain Resort
Logga Isaberg
Mer information om detta hotell hittar ni på isaberg.com
- Att få vara med och bidra med ett serviceverktyg i form av våra produkter på denna anläggning som har allt för både Sommar och Vinter känns fantastiskt. Vi på Snabboteket är glada för att arbeta med Isaberg och dess service-fokuserade personal. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete!