Quality Hotel Globe

IMG_6025


Om artisterna som deltar i Eurovision Song Contest på Globen i Stockholm får skoskav eller behöver öronproppar så finns hjälpen nära till hands.

Precis intill Globen, där finalen i Eurovision Song Contest hålls ikväll, hittar vi Quality Hotel Globe. Hotellet har precis inlett ett samarbete med Snabboteket och erbjuder nu produkter ur Apotekets sortiment till sina gäster.

– Vi ser fram emot att arbeta med detta färgsprakande hotell och önskar dem lycka till med helgens stora fest.

Läs vidare
Johan Bergenholtz
2394
Apoteket AB är Sveriges mest hållbara företag

Apoteket är det mest hållbara företaget i Sverige för andra året i rad. Detta enligt en helt ny undersökning från Sustainable Brands Index där 11 000 kunder svarat på frågor om bland annat socialt ansvarstagande och miljöansvar.
Läs mer på apoteket.se

Läs vidare
Johan Bergenholtz
2270
Veckans nöjespark- Parken Zoo

I Eskilstuna hittar vi den populära djur- och nöjesparken, Parken Zoo. Här kan du träffa över 100 djurarter från 4 olika världsdelar och dessutom får ni möjligheten att testa på någon av de många åkattraktionerna i parkens tivoli.

att-132

Mitt i Eskilstuna ligger Parken Zoo som är fyllt med spännande djurarter från alla världens hörn. Många av djuren i parken ingår dessutom i  internationella avelsprojekt för att säkra arternas bevarande. Här finns djur som lejon, tigrar och alligatorer och mycket mer.

Parkens nöjespark erbjuder en rad olika karuseller och åkattraktioner, många anpassade för de minsta barnen. Om man vågar, kan man också resa tillbaka till urtiden när man äntrar Dinosauriernas Värld som finns i parken.

Behöver man en paus från alla upplevelser i parken kan man svalka av sig i någon av poolerna i parkenbadet.

På Parken Zoo behöver man inte gå hungrig, här erbjuds en rad olika matställen med rätter som tacos, hamburgare, pannkakor och mycket mer, parken strävar efter att servera så mycket ekologiskt som det bara går.

För de som önskar att stanna mer än en dag finns möjligheten att övernatta på parkens camping eller stugby.

-” Parken Zoo har ca en kvarts miljon besökare per år inkl vår camping och för oss känns samarbetet med Snabboteket som en trygg och självklar service till våra gäster

Pontus Ekenstierna, affärsutvecklingschef, Parken Zoo i Eskilstuna

Parkenzoo_lerlogo_Eskilstuna_liten

Mer information om denna nöjespark hittar ni på parkenzoo.se

– Parken Zoo är en av de mest besökta anläggningarna för barnfamiljer i Sverige, vi på Snabboteket är glada för att få vara med och bidra till en så bra upplevelse som det bara är möjligt för parkens gäster. Vi önskar parken och all dess personal en riktigt trevlig sommar och vi ser fram emot ett fortsatt trevligt samarbete.

Läs vidare
Johan Bergenholtz
3794
Veckans Nöjespark- Furuvikparken

En mil öster om Gävle hittar vi djur-och nöjesparken Furuvik. Här kan hela familjen uppleva djur från alla världens hörn, dessutom finns en rad olika attraktioner i parken. Förbered er på en både lärorik och rolig upplevelse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den stora gröna parken erbjuder otroliga upplevelser med djur från hela världen. Här finns allt från schimpanser och orangutanger till kameler och ormar. I furuvikparken kommer du nära djuren, många gånger så nära att du till och med kan klappa dem. Du får en inblick i hur djuren lever, vad de äter och var de finns i världen.

I parkens tivoli kan du ta del av flera spännande åkattraktioner med bland annat berg och dalbanan ”Rocket” eller tivolits ”värsting” karusell ”Extreme”. Här finns dessutom ”Spökborgen” för den som vågar sig in i mörka och kusliga gångar.

Dessutom finns det ett stort Äventyrsbad i parken med en rad spännande lekmöjligheter.

För de som vill stanna mer än en dag finns möjlighet att övernatta på Furuviks Havscamping och gästhamn.

För de hungriga erbjuds gästerna en rad olika restauranger och caféer inne i parken. Här serveras allt ifrån vegetariska alternativ till hamburgare och thai mat.

-”Vi i Furuvikparken arbetar för att ge våra gäster service i världsklass, därav känns samarbetet med Snabboteket som ett självklart val! Vi erbjuder receptfria läkemedel i små förpackningar inne i parken samt i våra campingbutiker

Emma Nyberg, Butikschef, Furuvikparken

Furuvik_logo_neg RGB

Mer information om denna nöjespark hittar ni på furuvik.se

– Furuviksparken har ett starkt engagemang när det kommer till service gentemot sina gäster men också när det gäller forskning och bevarande av djur. Vi är glada för att få samarbete med denna framstående djurpark och ser fram emot ett fortsatt givande samarbete. Vi önskar parken och dess anställda en riktigt trevlig sommar.
Läs vidare
Johan Bergenholtz
2886
Veckans Nöjespark- Skara Sommarland

I Västergötland hittar vi Skandinaviens största vattenpark, Skara Sommarland. Parken ligger i en vacker natur utanför Skara och erbjuder mängder med roliga aktiviteter för hela familjen.

100804-2353

Vattenparken erbjuder attraktioner som ”Big Drop”, som är Europas högsta vattenfrittfall med fallucka. Här faller du fritt i 21 meter med en hastighet på 60 km i timmen. Här hittar ni även ”Cobra”, där ni kan få känslan av viktlöshet när ni far ner på en gummiflotte längst en kurvig bana eller tävla med dina vänner i ”Racer” där ni flyger fram på en 90 meter lång vattenrutschbana.

Skara Sommarland är inte enbart en vattenpark, här finns mycket annat skoj för barn i alla åldrar. Här finns bland annat en populär Go-cart bana, Tivoli, 5-kamps bana och spännande föreställningar med stunt- och dykshow.

I parken erbjuds en rad olika matalternativ för de hungriga. Givetvis finns bra övernattningsalternativ på Skara Sommarlands camping precis intill parken.

Besökare i parken hittar produkter från Snabboteket i receptionen på campingen.

-”Skara Sommarlands gäster uppskattar Snabbotekets upplägg med köp av receptfria läkemedel på ett enkelt och tryggt sätt i mindre förpackningar. Snabbotekets smidiga förpackningar kombinerat med kvalitativa produkter gör valet av leverantör enkelt, Skara Sommarland väljer Snabbotekets produkter

Rickard Bender, Försäljningschef Skara Sommarland

logo_3

Mer information om denna nöjespark hittar ni på sommarland.se

– Skara Sommarland var den första nöjesparken i Sverige som anslöt sig till Snabbotekets koncept, sedan dess har flertalet parker följt i samma fotspår. Vi på Snabboteket är stolta över att få arbeta med denna fantastiska anläggning där service är något som värderas högt. Vi ser fram emot ännu en säsong med ett trevligt samarbete.
Läs vidare
Johan Bergenholtz
3077
Veckans Nöjespark- High Chaparral

I de Småländska skogarna hittar vi den populära Vilda Västern-parken High Chaparral. Förbered dig på en spännande resa tillbaka i tiden till mitten av 1800-talet och den amerikanska västern. High Chaparral kommer att bli ett äventyr som hela familjen sent kommer att glömma.

HC_Wildwestshow_img003

Parken erbjuder en rad olika aktiviteter för hela familjen, oavsett om du söker nervkittlande aktion eller vill koppla av i en härlig miljö så hittar du din plats här. Här träffar du allt från Cowboys, Cowgirls och hästar till Indianer och banditer. Givetvis får du träffa stora västernhjältar som Lucky Luke och Zorro.

Här finns mycket att uppleva, för de mindre barnen finns Buffalo City som är en stad i miniatyrstorlek. Du kan ta dig runt med tåg, en resa där vad som helst kan hända och det gäller att vara förbered. Träffa indianerna på Bent´s Trading Post eller ta en avkopplande tur med hjulångaren Natches.

Varje dag finns möjlighet att uppleva någon av de många showerna. På Wild West Show är det full fart med skjutglada gubbar, snabba hästar och ett gäng med slagskämpar. Även de välkända hjältarna Lucky Luke och Zorro har egna shower och mycket, mycket mer.

På High Chaparral behöver du aldrig gå hungrig, på området finns en rad olika restauranger med mat som Tacos, hamburgare och sallader m.m. Givetvis finns även möjligheten att övernatta på det tillhörande hotell och camping.

Besökarna i parken hittar produkter från Snabboteket i Drugstore. Showstore och i campingbutiken.

-”Genom att erbjuda receptfria läkemedel ger vi våra besökare en god förutsättning för en strulfri och rolig vistelse hos oss. Därför har vi valt att samarbeta med Snabboteket

Philip Erlandsson, Affärsområdeschef, High Chaparral

high-chaparral-logo

Mer information om denna nöjespark hittar ni på highchaparral.se

– Vi på Snabboteket är glada över att få arbeta med denna prisbelönta nöjespark. I år blev parken framröstad till 2:a i Nordens Bästa Temapark (Stora Barnsemesterpriset). High Chaparral har ett stort servicefokus och arbetar hårt för att gästerna ska få en upplevelse de sent ska glömma. Vi önskar parken med dess anställda en riktigt fartfylld sommar.
Läs vidare
Johan Bergenholtz
3625
Veckans Nöjespark- Tosselilla Sommarland

Mitt på Österlen i Skåne hittar vi nöjesparken Tosselilla. Parken ligger i en naturskön miljö i utkanten av Tomelilla och erbjuder en rad olika aktiviteter för barn i alla åldrar.

_DSC4095

En stor fördel med Tosselilla är att de har ett brett utbud av aktiviteter som tilltalar både de yngsta barnen och tonåringar.

För de yngre barnen finns här ett tivoliområde med diverse karuseller och ett vattenland med 9 olika pooler och 13 vattenrutschkanor. Här finns även studsmattor, klätterställningar, linbanor och inte minst en rad olika djur att bekanta sig med.

För tonåringar finns ett brett utbud med bland annat go-cart, bumper båtar, snabba vattenrutschkanor, klättervägg m.m.

Tosselilla är kul för hela familjen och garanterar en äventyrsfylld upplevelse som man sent kommer att glömma.

Givetvis finns det ett antal matställen på området där det serveras Pizza, Hamburgare, glass m.m.

Besökarna i parken hittar produkter från Snabboteket på områdets reception.

-”För oss på Tosselilla är ett av våra ledord, Bästa service. Därför är det
en självklarhet för oss att kunna erbjuda våra gäster receptfria läkemedel
genom vårt samarbete med Snabboteket


Tommy Bauer, Driftchef, Tosselilla Sommarland

Tosselogga 1

Mer information om denna nöjespark hittar ni på tosselilla.se

– På Tosselilla får man verkligen en helhets upplevelse. Det breda utbudet av attraktioner gör att din vistelse här blir ett äventyr. Vi på Snabboteket är glada att få vara med och bidra med en produkt som ökar, den redan höga, servicegraden på denna fina nöjespark i Skåne.
Läs vidare
Johan Bergenholtz
3229
Veckans Hotell- Radisson Blu Hotel Malmö

I centrala Malmö, ett par minuters promenad från Centralstationen, finner vi detta förstklassiga hotell. Hotellet ligger i nära anslutning till Malmös utbud av restaurang- och shopping möjligheter.

 Radisson Blu Hotel Malmö Front

Hotellet erbjuder sina gäster 229 rum i modern stil. Värt att notera är att rummen är mycket rymliga, inget rum är mindre än 43 kvadratmeter. Dessutom är de utrustade med allt, du som gäst, kan tänkas behöva med bland annat WiFi, rumservice, klimatanläggning etc. Radisson Blu Malmö är även framstående på konferenser. Hotellet har bland annat utsetts till ”Bästa Konferansfacillitet 2011” av bokningsbolaget Congrex. Här finns 19 olika möteslokaler och 6 grupprum. Det största konferensrummet tar upp mot 150 gäster.

På hotellets restaurang, Thott’s, kan du njuta av modernt tolkade svenska rätter i kombination med de klassiska hotellrätterna. Maten tillagas givetvis med väl utvalda råvaror av högsta kvalitet.

Gästerna på hotellet hittar produkter från Snabboteket i receptionen.

-”Genom samarbete med Snabboteket kan vi nu ge våra gäster en möjlighet att köpa receptfria läkemedel på ett tryggt och säkert sett. Snabboteket är därför ett självklart val för oss.


Ann Börjesson, Receptionschef, Radisson Blu Malmö

Radisson

Mer information om hotellet hittar ni på radissonblu.se/hotel-malmo

– Radisson Blu Malmö var ett av de första hotellen i Sverige som visade intresse och anslut sig till Snabbotekets koncept. De har ett mycket stort servicefokus och en drivkraft att förse kunden med det bästa. Vi är otroligt glada över att få finnas med våra produkter på detta förstklassiga hotell, Radisson Blu Malmö.
Läs vidare
Johan Bergenholtz
2549
Veckans Hotell- Isaberg Mountain Resort

I Smålandsfjället, 6 mil ifrån Jönköping, hittar vi Isaberg Mountain Resort. Isaberg har en lång tradition som semester- och rekreationsort för friluftsmänniskor. Med sin natursköna omgivning är detta det perfekta stället för alla äventyrare och även ett fantastiskt ställe att koppla av på.

Sommarbild terras byggnad 201507

Hotellet erbjuder sina gäster tre olika boendealternativ. Stugor, Apartment hotel eller Camping. Oavsett vilket boendealternativ ni väljer så kommer ni att få en bekväm vistelse. Här erbjuds även möjlighet för konferensgrupper i både små och stora sällskap. På Isaberg finns 11 olika konferensrum. Den största lokalen kan ta sällskap upp mot 200 personer.

Som gäst erbjuds du även möjlighet att ta del av någon av de många aktiviteter som finns att tillgå. Här hittar ni den populära höghöjdsbanan som är en rolig kombination av lek, klättring och äventyr. Under sommaren kan du också gå en golfrunda, besöka Älgparken, hyra mountainbike, kanot, kajak eller båt och mer därtill. På vintern kan man ta del av södra Sveriges största skidanläggning med 10 pister. Givetvis erbjuds mat av bästa kvalitet i anläggningens restauranger.

Gästerna på hotellet hittar produkter från Snabboteket i receptionen.

-”Hos oss vill vi att våra gäster skall trivas och må bra. Därför erbjuder Isaberg Mountain Resort Snabbotekets receptfria läkemedel i vår reception


Marie Nilsson, bokning- och receptionsansvarig, Isaberg Mountain Resort

Logga Isaberg

Mer information om detta hotell hittar ni på isaberg.com

– Att få vara med och bidra med ett serviceverktyg i form av våra produkter på denna anläggning som har allt för både Sommar och Vinter känns fantastiskt. Vi på Snabboteket är glada för att arbeta med Isaberg och dess service-fokuserade personal. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete!
Läs vidare
Johan Bergenholtz
2430
Veckans Hotell- Rönneberga
På Lidingö, bara 20 minuter från Stockholm City, hittar vi Rönneberga. Anläggningen ligger i en oslagbar miljö och med närheten till Stockholm blir Rönneberga den ultimata platsen för att mötas.
Valhall balkong2

Hotellet erbjuder sina gäster 103 nyrenoverade rum i modern stil. Rönneberga har ett stort fokus på konferenser. Här finns 12 konferenslokaler som har en vacker utsikt över havet och har all utrustning som behövs för ett lyckat möte. Den största lokalen, Hugin/Munin som nyöppnas i augusti efter en totalrenovering, har kapacitet att ta emot sällskap på 240 gäster.

Utöver konferenslokalerna finns även ett antal mindre grupprum och lounger för komfortabla samtal.

Som gäst har du även möjligheten att ta del av den nyinvigda Pool & Relaxavdelningen med bastur, bubbelpooler och ett nytt gym. Dessutom kan man även boka upplevelser så som teamaktiviteter, tennis, biljard, båtutflykt.

Givetvis kan du även njuta av högklassig mat i Restaurangen. Här finns ett stort utbud av svenska smaker som komponerats med väl utvalda råvaror

Gästerna på hotellet hittar produkter från Snabboteket i receptionen.

-”Vi vill ge våra gäster en bra service och kunna erbjuda receptfria läkemedel. Självklart vill vi göra det enligt alla regler och använder oss därför av Snabbotekets fina små förpackningar


Heléne Zetterström, Receptions och Marknadschef, Rönneberga

ronneberga_logo_gold

Mer information om detta hotell hittar ni på ronneberga.se

– Vi på Snabboteket är glada och stolta över att få arbeta med Rönneberga. Detta är ett hotell som har en mycket hög service mot sina gäster. Med den vackra miljön och de fina lokalerna är detta ett hotell att rekommendera för både företag och privatpersoner. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.
Läs vidare
Johan Bergenholtz
2422